Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн
Ласкаво просимо в Вюрт Україна Інформація для комерційних організацій

Очищувач двигуна

Топ товарів, що купуються

Очисник двигуна  ENGINE CLEANER 300мл
Очисник двигуна ENGINE CLEANER 300мл
(арт. 089023)

Потужний засіб для очищення двигунів, коробок передач, верстатів, шасі та кузовів. Призначений спе..

228 грн/шт193.8 грн/шт
Є в наявності

Відгуки

04.05.2024

Реклама не відповідає дійсності. Запах просто треш тупо дизельне пальне. Після обробки двигуна приготуйтеся з хімією мити його довго і нудно щоб перестало штинити і повідмивати весь бруд. Можливо виробник задумав інше призначення, але це точно не нанести зачекати і протерти.

18.04.2024

Средство имеет приятный запах, не разъедает руки и не оставляет разводов.

16.03.2024

Давно искал средство, которое легко и быстро удалит грязь с двигателя. Распылил средство, подождал 10 минут, смыл водой – и двигатель как новый! Очень доволен результатом.

24.04.2024

За считанные минуты оно очистило двигатель от многолетних загрязнений. Я в восторге!

26.03.2024

Регулярно использую это средство для очистки двигателя своего автомобиля. Средство очень эффективное, не оставляет разводов и не повреждает детали. Экономичный расход – одного баллончика хватает на несколько применений. Рекомендую всем!

16.04.2024

не повреждает резиновые и пластиковые детали, двигатель после очистки выглядит как новый

25.11.2023

Після нанесення даного очисника, загорілась машина, я в шоці, що таке могло статись, тепер ремонт машини

16.06.2023

Не оставляет жирного следа как ликви, впринципе годно

28.07.2023

Отличное средство для мытья двигателя. Рекомендую

29.03.2024

Я автомеханик с многолетним стажем. Перепробовал много разных очистителей двигателей, но – это одно из лучших средств на рынке. Отлично удаляет грязь, масло, нагар и другие загрязнения. Безопасен для резиновых и пластиковых деталей. Рекомендую всем автовладельцам!

⭐ Категорія товарівОчищувач двигуна
⭐ Кількість товарів у наявності1
⭐ Найдешевший товар159.6 грн
⭐ Найдорожчий товар159.6 грн

Спеціальний засіб Wurth Engine Cleaner

Очищувач двигуна Wurth Engine Cleaner є спеціальним засобом, розробленим для видалення відкладень, бруду та інших забруднень двигуна автомобіля. Він допомагає відновити оптимальний стан двигуна та може покращити його зовнішній вигляд.

Wurth Engine Cleaner зазвичай продається в аерозольній упаковці об'ємом 300 мл.

За рахунок оптимального обсягу ви зможете очистити двигун кілька разів. Очисник двигуна Вюрт застосовують як для легкового транспорту, так і вантажного. Ви зможете проводити чищення для профілактики масляних патьоків. На чистій ділянці набагато простіше знайти джерело підтікань.

Наша хімія є абсолютно безпечною для пластику, гуми, чутливих елементів. Для очищення кпп та інших елементів моторного відсіку вам достатньо купити засіб в інтернет-магазині Вюрт.

Ми рекомендуємо використати повний цикл очищення автомобіля. У нашому асортименті ви зможете знайти такі очищувачі: для шкіри, пластику, велюру, текстилю, лакофарбового покриття. Наші фахівці завжди готові допомогти ви виборі хімії.

Щоб купити товар на сайті, достатньо оформити замовлення чи зателефонувати за номером на сайті. Ми доставляємо по всій території України. Для оптових клієнтів ми надамо знижки та бонуси. Наша продукція представлена в «Епіцентрі» та «Розетці».