Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн
Ласкаво просимо в Вюрт Україна Інформація для комерційних організацій

Склоомиваюча рідина, літня

Топ товарів, що купуються

Швидкодіючий склоочисник, концентрат 1:100, 32мл
Швидкодіючий склоочисник, концентрат 1:100, 32мл
(арт. 0892333)

Висококонцентрований очищувач вітрового скла 1: 100. Невеликий контейнер для зручного дозування. Ви..

30 грн/шт
Є в наявності
⭐ Категорія товарівСклоомиваюча рідина, літня
⭐ Кількість товарів у наявності1
⭐ Найдешевший товар30 грн
⭐ Найдорожчий товар30 грн

Чистота лобового скла автомобіля - питання не стільки естетики, скільки безпеки водія і пасажирів. Бруд, пил, розводи на поверхні скла сильно ускладнюють огляд, що особливо небезпечно в темну пору доби. Для ефективного очищення стекол від будь-яких забруднень в теплий період варто придбати спеціальний засіб - омивач скла літній.

Використання води замість спеціального склоомивача неможливе. Вода не володіє необхідними властивостями для повноцінного видалення забруднень. Копоть та жирова плівка залишаться на поверхні, а бачок склоомивача і розпилювачі неминуче будуть забиватися відкладеннями солей, які в надлишку містяться у водопровідній воді.

Як вибрати омивач лобового скла на літо

Вибираючи літній омивач скла, варто звертати увагу на такий показник, як ступінь концентрації. Концентрований засіб від виробника Wurth має низку переваг:

  • Очищає максимально швидко.
  • Використовувати концентрований омивач скла Wurth дуже вигідно. Речовина розводиться водою у співвідношенні 1: 100, що дозволяє отримувати великий обсяг омиваючої рідини з маленької пляшечки.
  • У складі продукту є професійні речовини для більш ефективного очищення.
  • Омиваюча рідина для авто дбайливо очищає від бруду, не здійснюючи шкідливого впливу на покриття.
  • Можна створювати готовий продукт в потрібних пропорціях.

Купити річний омивач скла від бренду Wurth - оптимальний вибір водія. В Україні концентрат-омивач скла від німецького виробника є кращим рішенням по співвідношенню ціна/якість.

Склад рідини для омивання лобового скла

Літня склоомиваюча рідина для автомобіля має в своєму складі набір певних речовин:

  • В основі омивача, як правило, присутні спирти. Можлива наявність метилового, етилового або ізопропілового спирту.
  • Також в склоомивачі обов'язково присутні ПАР (поверхнево активні речовини). Завдяки їх властивостями рідина ефективно омиває скло, покращуючи огляд. ПАР відмінно справляються з органічними забрудненнями, що особливо актуально в літній період. Вони видаляють з покриття сліди комах, пилку, листя, пташиного посліду.
  • Ароматизатори - ще один обов'язковий компонент літніх омивачів. Зараз можна купити омивач лобового скла з різними приємними ароматами, які маскують запах спирту і ПАР. Влітку водії найчастіше роблять вибір на користь коштів з легким ароматом фруктів і квітів.

Перш ніж купити склоомивач, варто переконатися, що в складі немає речовин, здатних завдати шкоди окремим елементам автомобіля. Рідина не повинна роз'їдати стінки бачка і лакофарбове покриття авто.

Використання продукції від перевіреного німецького бренду Вюрт дозволить зберегти чистоту лобового скла без шкоди для машини. Купити склоомивач оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині можна за доступною ціною. Ми гарантуємо високу якість всієї представленої в каталозі продукції.