Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн
Ласкаво просимо в Вюрт Україна Інформація для комерційних організацій

Спрей проти замерзання

Топ товарів, що купуються

Потужний спрей-розморожувач для скла, Super 0,5л
Потужний спрей-розморожувач для скла, Super 0,5л
(арт. 0892331201)

Швидко й ефективно видаляє лід та іній зі скла. Немає необхідності в механічному видаленні льоду за ..

220 грн/шт
Є в наявності

Відгуки

17.02.2024

Отличный размораживатель! Быстро и эффективно удаляет лед и иней со стекла. Не оставляет разводов. Удобный распылитель. Рекомендую!

04.02.2024

Купил по совету друга, и ни разу не пожалел. Спрей просто супер! Размораживает стекло моментально, даже в самый лютый мороз. Запах приятный, не резкий. Удобно пользоваться, распыляется равномерно. Теперь буду всем его рекомендовать.

05.01.2024

З цим розморожувачем забув навіщо купував скребок для видалення льоду, тому що цей продукт справляється зі своєю задачею на всі 100%.

25.01.2024

Классный спрей, делает работу на отлично, 100 процентов куплю еще.

08.01.2024

Слухайте, це, напевно, найкращий розморожувач скла, який в мене був за останні декілька років. Багато чого спробував, тому є з чим порівнювати, досвід показав, що саме до цього буду повертатися знову і знову.

12.01.2024

Бездоганно розморожує, порадив знайомий, тому і купив, думав, що розхвалює не просто так і як виявилося дійсно не дарма придбав.

⭐ Категорія товарівСпрей проти замерзання
⭐ Кількість товарів у наявності1
⭐ Найдешевший товар154 грн
⭐ Найдорожчий товар154 грн

Німецький розморожувач для скла автомобіля WURTH

Дощ і бруд не такі страшні для автомобіля, як утворення крижаної кірки. Деякі автолюбителі прогрівають і включають обдування лобового скла, але це займає значний час. Щоб швидко та ефективно прибрати лід із лобового скла німці розробили спеціальний спрей розморожувач.

У нашому інтернет-магазині WURTH ви можете придбати як розморожувач, так і омивач, щітку для очищення від снігу та скребок. Для оптових клієнтів ми маємо спеціальні знижки та бонуси, доставляємо товар по всій Україні.

Спрей розморожувач WURTH висококонцентрований засіб. Він здатний швидко прибрати лід із лобового скла за короткий час. За допомогою засобу "антилід" WURTH, ви без зусиль очистите скло в автомобілі без скребків та спеціальних щіток.

Довготривалий захист скла від крижаної кірки

Щоб захистити скло, автолюбителі використовують: антидощ, поліролі. Але результат покаже лише засіб здатний очистити та захистити.

У нашому розморожувачі передбачено захист від повторного зледеніння, за рахунок спеціального складу, вам не потрібно купувати дорогу хімію для захисту. Ви купуєте один засіб замість двох.

Висока ефективність нашого розморожувача у Європі показує високий рейтинг. Важлива особливість – це безпека для гуми, пластику, фарби. Після використання дешевого розморожувача автовласники стикаються з "ореолами" на лакофарбовому покритті, пересохлою гумою на двірниках. Але найбільша небезпека для водія та пасажирів це токсичні випари, через токсичні пари відбудеться непоправна шкода здоров'ю.  

Наша продукція повністю безпечна для здоров'я людини, ви можете з упевненістю бути спокійними за себе та ваших близьких.

Зимовий омивач для автомобіля

Дуже важливо залити вчасно зимовий омивач у бачок. Кожен автолюбитель знає, що краще використовувати зимовий омивач заздалегідь. Це дозволить уникнути неприємностей із системою розпилення та дорогого ремонту.

Як правильно розбавити концентрат зимового омивача?

Для того щоб розібратися скільки потрібно заливати та в якій пропорції потрібно подивитися на інструкцію.

  1. І так бачимо таблицю з температурним режимом.
  2. Необхідно взяти порожню пляшку рівну 2 літрам або мірну склянку.
  3. Ми візьмемо найпоширеніший діапазон температури -23 °С. Згідно з інструкцією 1:1 тепер нам потрібно налити в порожню пляшку 1 літр звичайної води і змішати з 1 літром омивача.
  4. Рідина готова до використання, на практиці змішування займає не більше 2 хвилин.

Як розморозити рідину в бачку?

Якщо ви забули вчасно замінити рідину на зимову, виконайте такі дії.

  1. Потрібно залити концентрат зимового омивача в бачок і дати деякий час на розморожування. За рахунок етанолу концентрат буде повільно, але ефективно розморожуватиме рідину. Результат залежить від рівня заморожування.
  2. Один із найефективніших варіантів — це розморозити за допомогою плюсової температури. Необхідно заїхати в тепле приміщення та почекати, лід почне розморожуватися, далі необхідно оперативно залити концентрат незамерзайки.