Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн
Ласкаво просимо в Вюрт Україна Інформація для комерційних організацій
Фільтр
Призначення

Очищувач для гальм

Відгуки

19.02.2024

Отличный очиститель! Убирает все загрязнения, даже самые сложные. Не оставляет следов. Пользуюсь им уже давно, очень доволен.

22.01.2024

Работает отлично в труднодоступных местах, со всей грязью справляется, с удовольствием буду пользоваться.

06.01.2024

Дуже великий об'єм, вистачить на довго, також порадувало те, що очисник не містить силіконів. Дуже добре для роботи з фарбами, резиною та пластмасою!

13.01.2024

Очень помог избавиться от сажи и масла во всех труднодоступных местах. Однозначно, это теперь мой фаворит! Рекомендую)

24.01.2024

дуже класно знежирює та очищає, за такі кошти дуже і дуже вигідна та якісна річ.

20.01.2024

Дуже вигідна пропозиція, звісно що буду купувати ще багато разів. З такою кількістю очисника ніякі залищки пилу, жиру, масла чи сажі не страшні)

22.09.2022

Беру уже второй ящик, отмывает до идеала если комбинировать с щеткой, очень мощный напор

05.02.2024

Отличный очиститель! Быстро и эффективно удаляет любые загрязнения, будь то масло, смазка, сажа или пыль. Не оставляет следов и не повреждает поверхности. Удобный в использовании, имеет приятный запах. Рекомендую всем!

03.01.2024

На работе посоветовали попробовать, сначала сомневался, но цена не кусается, так что, в принципе, подумал, почему бы и не попробовать. Расход отличный, хватит на долго. Могу смело рекомендовать.

18.01.2024

Цена не равно качество.... Потому что это очень даже дешево для такого количества очистителя с таким качеством! Сейчас рекомендую всем знакомым и друзьям, потому что для меня это находка. Спасибо отдельное за быструю и качественную доставку!!!

⭐ Категорія товарівОчищувач для гальм
⭐ Кількість товарів у наявності0
⭐ Найдешевший товар-
⭐ Найдорожчий товар-

Універсальний очищувач WURTH – швидко та ефективно

Звична для нас назва «Очищувач гальм» (нім. – Bremsenreiniger, англ. – Brake Cleaner) маючи безліч назв результат буде один, швидке та якісне очищення при вигідній ціні.

Сьогодні найнеобхіднішим для автолюбителя, майстра на СТО є очисник для дисків, особливо важливі критерії при виробництві приділяються складу, адже не лише важлива ефективність засобу, а й безпека для автомобіля.

Особлива увага при виробництві потужного і при цьому безпечного очищувача для гальм Вюрт, приділяється увага його сумісності до різних деталей кузова автомобіля, якщо вам необхідно працювати з пластиком, гумою, фарбою, ви можете бути впевнені, що нічого не буде зіпсовано, недорогий очисник гальм 5л в каністрі Вюрт вже активно використовується професіоналами на СТО і різних сервісах з обслуговування автомобілів, відмінна риса що ви можете вибрати потрібний об'єм очисника для гальм починаючи від 5 літрів закінчуючи компактним і недорогим аерозолем 500мл 089010810.

Чистий аерозоль для гальм Wurth 089010810 підходить для барабанних гальмівних систем, він не містить силікону, розпорошується у всіх положеннях, легке очищення у важкодоступних місцях.

Очисник гальм навіщо потрібний і чим замінити?

У наш час професійні очищувачі дисків мають складну хімічну формулу, для швидкого та ефективного очищення, яка проходить жорсткі тести на виробництві, ми настійно не рекомендуємо замінювати очисник для гальм іншим засобом, щоб уникнути корозії та пошкодження механізмів.

Brake Cleaner Wurth 089010810 здатний справлятися з такими забрудненнями як:

  • Олія
  • Жир
  • Бруд різної складності
  • Гальмівна стружка, нагар
  • Кіптява, гальмівний пил з гальмівних барабанів, колодок

За рахунок широкого застосування очищувач Вюрт можна використовувати як очищення зовнішньої частини двигуна, очищення карбюратора, очищення гальм велосипеда, очищення деталей зчеплення, механізмів склопідйомника переднього і заднього, знежирення всіх механізмів.

Професійний очищувач дисків та колодок Вюрт підходить для всіх автомобілів, починаючи від BMW, Тойота, Мерседес, закінчуючи ман, маз, ланос.

При покупці універсального очищувача Wurth 5л 0890108715, ми рекомендуємо балон з розпилювачем для зручного та економного використання, так само майстри його використовують для очищення дисків, скла та салону при правильному виборі професійної хімії Вюрт.

Ми працюємо з оптовими клієнтами у всіх сферах діяльності, готові запропонувати швидку доставку, точний опис професійної хімії, технічну інструкцію та якісну консультацію щодо нашої продукції, якщо ви оптовий клієнт або роздрібний вам достатньо зробити замовлення на нашому інтернет-магазині, або ж зателефонувати за номером наші спеціалісти допоможуть вам. Ми раді надати вам найнижчі та акційні ціни та в подальшому бонуси на вашому особистому рахунку.

Очисник універсальний плюс – замовте сьогодні онлайн у WURTH

В інтернет-магазині WURTH крім великого вибору якісної хімії професіонали знайдуть усі необхідні матеріали та будівельні матеріали для майстерень, складів та будівельних майданчиків. Від систем зберігання до техніки безпеки WURTH пропонує безкомпромісну якість та швидку доставку до всіх міст: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Харків , Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.