Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн
Ласкаво просимо в Вюрт Україна Інформація для комерційних організацій
Викрутка шліцева - фото №1Викрутка шліцева - фото №2Викрутка шліцева - фото №3Викрутка шліцева - фото №4Викрутка шліцева - фото №5Викрутка шліцева - фото №6Викрутка шліцева - фото №7Викрутка шліцева - фото №8
Викрутка шліцева - фото №1
Викрутка шліцева - фото №2
Викрутка шліцева - фото №3
Викрутка шліцева - фото №4
Викрутка шліцева - фото №5
Викрутка шліцева - фото №6
Викрутка шліцева - фото №7
Викрутка шліцева - фото №8

Викрутка шліцева

Викрутка шліцева, SL-175X8,0X1,2MM, RED STRIPE

Номер товару 575124108
В наявності

Ціна:
216 грн/шт

Викрутка шліцева

Номер товару 575124108

216 грнБез ПДВ: 180 грн

Кількість

ОУ

x1 шт

Способи доставки

Самовивіз з Нової Пошти
За тарифами перевізника
Кур`єр Нової Пошти
За тарифами перевізника
Поштомати Нової Пошти (100% передплата)

Універсальність

Підходить для широкого спектру застосувань. Можна використовувати для закручування гвинтів різних розмірів і з різних матеріалів. Можна легко маневрувати в обмеженому просторі або під незручними кутами. RedStripe - це довговічність без шкоди для вашого бюджету.

Сталевий сплав S2

S2 означає сталевий сплав (речовина, утворена поєднанням двох або більше металів). Порівняно з чистими металами, сплави мають кращі властивості, наприклад, ударостійкість. Завдяки сплаву S2 стержень викрутки є міцним, але достатньо гнучким, щоб протистояти торсіону (скручуванню), що є характерним рухом при використанні викруток.

Чорний наконечник

Збільшує контакт між наконечником і головкою шурупа, підвищуючи силу та точність загвинчування. Запобігає зісковзуванню викрутки з кріплення, уникаючи пошкодження поверхонь, таких як пофарбовані кузови автомобілів або дорогі дерев'яні меблі.

Рукоятка 2K

2K - це абревіатура від "Двокомпонента". Вона виготовлена із суміші жорсткого та міцного пластику ( PP або поліпропілену) з нековзним, м'яким матеріалом, відомим як TPR (термопластична гума). Ручка має зручну та надійну форму, що забезпечує комфорт під час тривалого використання, навіть жирними руками.

Велике чітке маркування

Забезпечує швидку ідентифікацію, щоб без зусиль вибрати потрібний інструмент з чохла або сумки для інструментів, заощаджуючи час і зусилля.

Написати відгук

   

Інформація про продукт