Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн
Ласкаво просимо в Вюрт Україна Інформація для комерційних організацій

Очищувач для фільтру сажі

Топ товарів, що купуються

Очищувач дизельного фільтру сажі (DPF, FAP)
Очищувач дизельного фільтру сажі (DPF, FAP)
(арт. 5861014500)

Очищувач, призначений для видалення вуглецевих і зольних відкладень з дизельного сажового фільтра Р..

792 грн/шт594 грн/шт
Є в наявності

Відгуки

14.01.2024

нормальный очиститель по нормальной цене, работу свою сделает.

26.01.2024

Суперська штука, я взагалі дуже задоволений!

18.02.2024

Столкнулся с проблемой засорения сажевого фильтра на своем дизельном Ford. Загорелась ошибка, машина начала терять мощность. Решил попробовать очиститель. Залил в бак, как написано в инструкции, и проехал около 100 км. Уже через несколько дней заметил улучшения: пропала ошибка, двигатель стал работать тише и ровнее. Сделал диагностику - уровень сажи в фильтре значительно снизился. Очень доволен результатом! Рекомендую всем владельцам дизельных авто.

22.02.2024

Загорелась лампочка DPF, заехал в сервис, сказали, что фильтр забит. Посоветовали попробовать очиститель Wurth. Залил, проехал 100 км, лампочка погасла. Диагностика показала, что сажи стало меньше. Рекомендую!

10.10.2022

Після очищування різниця тиску стала з 4,08 до 0, дивився на холостому ході, я задоволений

11.01.2024

Досить ефективний засіб, купую вже вдруге, після очищення різниця прямо відчувається

28.01.2024

Я таким чистим фільтр ще з моменту придбання не бачив) він, мені здається, таким чистим ще й не був зроду!

02.01.2024

Стало лучше даже не смотря на то что состояние фильтра заставляет желать лучшего

30.03.2024

Він в європі коштує 43 євро. Як у нас така ціна?

24.02.2024

После использования очистителя я проехал уже несколько тысяч километров, и никаких проблем с сажевым фильтром не возникало. Это эффективный и простой в использовании продукт, который я рекомендую всем владельцам дизельных автомобилей.

⭐ Категорія товарівОчищувач для фільтру сажі
⭐ Кількість товарів у наявності1
⭐ Найдешевший товар554.4 грн
⭐ Найдорожчий товар554.4 грн

Очищувач дизельного фільтра сажі WURTH

Засіб для очищення фільтра сажі — це потрібний атрибут для автомобіля. Очищувач застосовують для очищення фільтра сажі від сажі та подальшого захисту від повторного накопичення.

Очищення згідно з регламентом дозволяє експлуатувати автомобіль без дорогого сервісного ремонту. За рахунок правильного сервісу ви підтримуєте технічний стан та динаміку на належному рівні.

Чому сажа залишається в фільтрі сажі?

Сажа — це результат згоряння палива, щоб убезпечити довкілля від забруднень передбачений фільтр. Він складається з керамічного блоку з великою кількістю каналів для швидкого виведення газів. Під час експлуатації автомобіля будь то: BMW, Renault, Opel, Volkswagen, виникає природне відкладення сірки у вихлопній системі. Яка забиває канали відведення продуктів згоряння.

За правильних умов автомобіль здатний генерувати самоочищення, коли опір значно перешкоджає виходу газів. Але як показує практика при міському циклі їзди з пробками, ефективність очищення дорівнює нулю.

Як очистити фільтр сажі без поїздки на сто?

Для використання сажевого очищувача Wurth DPF, FAP достатньо виконати такі дії, вказані в інструкції.

  1. Підготувати необхідний інвентар, очисник сажевий, мідне мастило, рукавички, інструменти.
  2. Необхідно відкрити капот, виявити фільтр сажі з датчиком тиску або температури.
  3. Захисний тепловий відбивач не має необхідності демонтувати.
  4. Потрібно зняти роз'єм датчика, щоб не обірвати його.
  5. Далі буде потрібно ключ ріжковий, і в деяких випадках вороток, оскільки ця дія потребує зусиль, рекомендуємо спеціальний засіб.
  6. Тепер згідно з інструкцією, необхідно розпорошити засіб у напрямку фільтра сажі(всередину) через посадкове місце датчика, даючи невелику паузу щоб рідина могла вбратися.
  7. Можна приступати до збирання, необхідно очистити датчик від піни та бруду. При установці обов'язково нанести мідне мастило, воно дозволить відкручувати датчик без ризику пошкодити його при подальшій ревізії.
  8. Сміливо можна приступати до тест-драйву, або ініціювати очищення за допомогою тестера. Важливо враховувати, що очищення тестером буде кращим, і більш ефективним у деяких випадках.

Очищення завершено, стан експлуатації відновлено. При правильному використанні очищувача фільтра сажі Wurth DPF, FAP, ви відновите фільтр, і повернете колишню динаміку автомобіля.

Ви можете використовувати професійне рішення для фільтра сажі дизеля для всіх автомобілів, DPF, FAP. Наші клієнти та автомайстри активно використовують нашу продукцію для автомобілів VW Passat, Transporter, Skoda Octavia, Renault Megane, Kangoo, Opel Astra, Zafira.

Де можна купити очисник?

В інтернет магазині Вюрт ви можете замовити засіб для обслуговування системи очищення. Ми надамо необхідні комплектуючі, рукавички, мідна паста. Для оптових клієнтів існують знижки та спеціальні пропозиції. Наші фахівці з радістю підкажуть вам та проконсультують з необхідного питання.

Ми працюємо по всій Україні, обробляємо заявку в день замовлення, доставляємо швидко та вчасно.