Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн
Ласкаво просимо в Вюрт Україна Інформація для комерційних організацій
Стельовий анкер-цвях W-DN - фото №1Стельовий анкер-цвях W-DN - фото №2
Стельовий анкер-цвях W-DN - фото №1
Стельовий анкер-цвях W-DN - фото №2

Стельовий анкер-цвях W-DN

Гвоздь стельовий W-DN
АНКЕР-W-DN-A2K-35-6X70

Номер товару 09053635
Немає в наявності

Багатоточкове кріплення несучих систем в бетоні з тріщинами і без тріщин, з додатком навантаження відразу після установки.

Примітка

Багатоточкове кріплення несучих конструкцій в бетоні (для всіх напрямків навантаження)

У розрахунок прийняті приватні коефіцієнти надійності опору, зазначеного в схваленні, і приватний коефіцієнт надійності за навантаженням YF = 1,4. Інформацію про поєднання навантаження на виривання і на зріз, вплив по краях і групах анкерів см. В директиві щодо Європейського технічного схвалення (ETAG), Додаток C.

Максимальне навантаження під впливом вогню

У розрахунок прийняті приватні коефіцієнти надійності несучої здатності під впливом вогню YM, fi = 1,0, відповідно до рекомендацій в схваленні, а також приватний коефіцієнт надійності за навантаженням YF = 1,0.

Номінальний діаметр свердла і діаметр висвердлюється отвори

Свердла для кам'яної кладки з твердого сплаву повинні відповідати технічним характеристикам, встановленим в технічному регламенті Deutsches Institut für Bautechnik (Інституту будівельних технологій Німеччини) і Fachverband Werkzeugindustrie eV (Професійної асоціації німецьких виробників інструментів) щодо ''Характеристик, вимог і випробувань свердел для кам'яної кладки з робочою частиною з твердого сплаву для свердління отворів для дюбельного кріплення''. Бури Würth відповідають технічним характеристикам, зазначеним в цьому технічному регламенті.

Доказ працездатності

Багатоточкове кріплення несучих систем на бетонних поверхнях: Європейське технічне схвалення ETA-12/0029

Розміри відповідно до ''Директиви щодо Європейського технічного схвалення (ETAG) для металевих дюбелів в бетоні'', Додаток C , Метод визначення розміру C

Анкерне кріплення відповідно до Європейського технічним схваленням для бетону з тріщинами (зона розтягування) і без тріщин (зона стиснення)

Анкер відповідає Європейському технічному схваленню для установки в стандар тний посилений і неусіленний бетон класу міцності хв. C20 / 25 і макс. C50 / 60 відповідно до EN 206-1: 2000-12

Вогнестійкість: R30, R60, R90, R120 (кріпильний підставу: бетон C20 / 25 - C50 / 60): Технічний звіт TR 020 «Оцінка вогнестійкості кріплень в бетоні »(включений в ETA-12/0029)


Підходить для кріплення легкої стельової облицювання і підвісних стель, металевих профілів, перфорованих планок, дротяних підвісок, дерев'яних планок, квадратних брусків і т. Д.
Для застосування тільки в сухій атмосфері в приміщеннях

Написати відгук