Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн
Ласкаво просимо в Вюрт Україна Інформація для комерційних організацій

Набір шліфувальних насадок з високоякісного корунду, рожевий колір

Набір шліфувальних насадок з високоякісного корунду, рожевий колір - фото №1Набір шліфувальних насадок з високоякісного корунду, рожевий колір - фото №2
Набір шліфувальних насадок з високоякісного корунду, рожевий колір - фото №1
Набір шліфувальних насадок з високоякісного корунду, рожевий колір - фото №2

Набір шліфувальних насадок з високоякісного корунду, рожевий колір

Шліфувальні головки, набір
Н-Р-КАМНЕЙ-точильний-GROB-10TLG

Номер товару 068010
В наявності
Ціна:
1 380 грн/шт

Набір шліфувальних насадок з високоякісного корунду, рожевий колір

Номер товару 068010

1 380 грнБез ПДВ: 1 150 грн

Кількість

ОУ

x1 шт

Способи доставки

Самовивіз з Нової Пошти
Безкоштовно
Кур`єр Нової Пошти
Безкоштовно
Поштомати Нової Пошти (100% передплата)
Безкоштовно

10 предм. Професійний інструмент з високоякісного рожевого корунду для універсального використання при обробці сталі і сталевого литва.

Примітка

При роботі з шліфувальною насадкою завжди використовуйте відповідні засоби захисту, наприклад, захисні окуляри, засоби захисту органів слуху, а також респіратор і захисні рукавички. Враховуйте рекомендовану для оброблюваного матеріалу частоту обертання (n) і швидкість різання (Vc), а також дані довідкових таблиць про відповідність інструментів і матеріалів. При використанні подовжувачів шпинделя необхідно істотно знижувати вказану частоту обертання і швидкість різання, щоб уникнути викривлення хвостовика. Це питання безпеки. Перед використанням шліфувальної насадки переконайтеся, що насадка обертається з правильною частотою, і що кріплення інструменту працює надійно. Незалежно від довжини хвостовика інструменту, установча довжина повинна бути не менше 10 мм.

Для безпечного використання інструменту зверніть увагу на наступну інформацію:

Шліфувальні насадки сертифіковані для роботи на максимальній окружній швидкості 50 м/с. Максимальна допустима частота обертання для хвостовиків різної довжини і діаметру вказана в стандарті DIN 69170, заснованому на стандарті EN 12413. Кожна пакувальна одиниця поставляється з супровідним документом, в якому вказуються максимальні допустимі значення частоти обертання інструменту. Цієї частоти слід чітко дотримуватися в процесі роботи, щоб уникнути викривлення хвостовика.

Насадки надзвичайно крихкі, тому поводитися з ними і транспортувати їх необхідно з обережністю. Їх слід зберігати таким чином, щоб виключити вплив механічних навантажень і навколишнього середовища.

Ніколи не використовуйте пошкоджені або зламані шліфувальні насадки.

При використанні шліфувальних інструментів дотримуйтесь рекомендацій FEPA з техніки безпеки. Завантажити рекомендації: http://www.fepa-abrasives.org


Для використання на приводних машинах з гнучким валом і прямих шліфувальних машинах. Для обробки крайок і видалення задирок на деталях з конструкційної і литої сталі, а також для видалення задирок і для шліфування фасок для підготовки і подальшої обробки зварних швів.

Написати відгук

   

Інформація про продукт