Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн
Ласкаво просимо в Вюрт Україна Інформація для комерційних організацій

Засіб для очищення кондиціонера

⭐ Категорія товарівЗасіб для очищення кондиціонера
⭐ Кількість товарів у наявності0
⭐ Найдешевший товар-
⭐ Найдорожчий товар-

Очищення системи кондиціювання в автомобілі повинне проводитися регулярно. Інакше бруд, що скупчився в повітряних ходах, буде потрапляти в салон, забруднюючи повітря і порушуючи комфорт під час поїздки. До того ж засмічені повітроводи погіршують роботу сучасної техніки і можуть привести до її виходу з ладу. Наша компанія Вюрт пропонує очищувач кондиціонера авто від німецького бренду Wurth, що дозволяє якісно очистити і продезінфікувати систему, усунути неприємні запахи в салоні.

Наші пропозиції

ТОВ «Вюрт-Україна» є дочірнім підприємством німецької корпорації «Adolf Wurth GmbH & Co. KG »та офіційно представляє товари цього виробника в Україні. У нашому каталозі представлено засіб для чищення кондиціонера авто марки Wurth.

Пропонований нами аерозольний засіб для очищення кондиціонера забезпечить:

  • швидку дезінфекцію - за короткий час знищує патогенні мікроорганізми, що викликають алергію, застуди, неприємні аромати;
  • довготривалий захист - запобігає розмноженню мікробів і знижує ймовірність появи алергічних реакцій;
  • очистку глибоких забруднень - рясне розпорошення препарату забезпечує проникнення дезінфікуючих та очищувальних речовин в шари бруду;
  • надійне усунення неприємних запахів - причиною появи запаху часто є скупчення грибків та інших видів мікроорганізмів, а засіб для промивання кондиціонера автомобіля знищує всю мікрофлору на поверхнях.

Хімія для чищення кондиціонерів авто легко розпорошується безпосередньо на теплообмінник системи за допомогою спеціальної насадки. Вхідний в комплект шланг довжиною близько 80 см дозволяє розпорошувати очищувач навіть на важкодоступні ділянки кондиціонера.

У нашому інтернет-магазині очищувач кондиціонера авто купити можна в аерозольних балончиках і у флаконах з рідким розчином.

Вся автохімія, яку пропонує компанія «Вюрт-Україна», відповідає міжнародним стандартам якості й ефективно очищає автомобільний кондиціонер від забруднень.

Німецька якість і доступні ціни

Ми дбаємо про те, щоб наші клієнти отримали якісний засіб для очищення повітроводів автомобіля, що володіє високими дезінфікуючими властивостями. Ми підберемо для вас найзручніші пропозиції. Звернувшись в наш магазин, ви отримаєте:

  • Можливість купити засіб для дезінфекції автокондиціонерів за вигідною ціною. Ми працюємо без посередників і недорого пропонуємо брендову продукцію Wurth.
  • Зручні форми оплати. Ми приймаємо оплату готівкою і безготівковим способом. Постійним клієнтам надається можливість укладення договору з відстрочкою платежу.
  • Можливість придбати засіб для очищення вентиляції автомобіля оптом і в роздріб. Ви можете замовити будь-яку партію, і магазин відразу виконає вашу заявку.

Ми пропонуємо оперативну доставку. Після підтвердження заявки відправимо ваш замовлення в будь-яке місто України транспортною службою Нова Пошта.