Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн
Ласкаво просимо в Вюрт Україна Інформація для комерційних організацій

Ручний шприц для змащування

Топ товарів, що купуються

Шприц для змазки
Шприц для змазки
(арт. 098600)

Використовується для збереження інструментів, деталей машин, механізмів та транспортних засобів (нап..

1 494 грн/шт
Є в наявності
⭐ Категорія товарівРучний шприц для змащування
⭐ Кількість товарів у наявності1
⭐ Найдешевший товар1 494 грн
⭐ Найдорожчий товар1 494 грн

Для повноцінної роботи безлічі автомобільних вузлів необхідна регулярна мастило. Але деякі елементи, що знаходяться у важкодоступних місцях, неможливо обслужити без спеціалізованого обладнання. Наш інтернет-магазин пропонує вигідно купити шприц для змащування марки Wurth за вигідними цінами. Набутий у нас прилад допомагає нагнітати мастильні матеріали під невеликим тиском у важкодоступні місця.

Німецька якість і вигідні ціни

Наша компанія є дочірнім відгалуженням відомої німецького концерну «Adolf Wurth GmbH & Co. KG» та його дилером в Україні. Ми працюємо безпосередньо з виробником і пропонуємо клієнтам недорого купити шприц для змащування бренду Wurth.

Характеристики інструменту:

  • корпус - оцинкована сталь;
  • рукоятка - поліетилен;
  • тиск поршня - стандартне 400 бар, максимальне може скласти до 800 бар;
  • консистенція мастила - маса з в'язкістю до класу NLGI 3 (можуть використовуватися не тільки масла, а й різноманітні мастильні речовини);
  • особливості - наявність системи Twin-Lock, яка перешкоджає зворотному затікання рідини під час руху поршня.

Шприц автомобільний для змащення пропонується в комплекті зі шлангом з синтетичного каучуку, що дозволяє закачувати масло та інші змащувальні речовини в спеціальний прес маслянки або безпосередньо в вузли. На наконечник шланга можуть додатково монтуватися швидкоз'ємні насадки.

Шприци для змащення працюють так само, як і звичайний медичний шприц. Рукою приводиться в рух важіль, що нагнітає рідину для змащення в призначені для неї отвори.

Міцний тубус корпусу, механізм Twin-Lock і довга безвідмовна робота, доступна вартість - ці якості вигідно виділяють шприц для змащування техніки від Wurth серед виробів і аксесуарів конкурентів.

Додаткові переваги співпраці з нами

Ми уважно ставимося до потреб наших покупців і намагаємося, щоб ви в короткі терміни отримували надійний і довговічний ручний шприц для змащування.

Крім того, що на шприц для змащування ціна у нас доступна, ми забезпечуємо додаткові зручності при покупці:

  • Індивідуальна система знижок.
  • Купівля товарів оптом і в роздріб. Ми готові відправити оптову партію будь-якого розміру.
  • Оперативне вирішення всіх питань. Якщо у вас виникли проблеми з якістю замовлених виробів, зверніться до нас. Наш магазин швидко вирішить ситуацію, замінивши неякісну продукцію або зробивши повернення товару. 
  • Консультація фахівців. Наші співробітники розкажуть про особливості приладу і правила його застосування.
  • Швидка доставка. Ми в короткі терміни доставляємо замовлення по всіх містах України за допомогою служби Нова Пошта.

Ми піклуємося, щоб ви змогли з зручністю купити шприц-маслянку для авто та інших механізмів. Звернувшись в компанію Вюрт-Україна, ви отримаєте швидке обслуговування і можливість недорого придбати якісний прилад, який стане помічником на довгі роки.