Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн
Ласкаво просимо в Вюрт Україна Інформація для комерційних організацій

Пістолет для туб, пакетів, ручний

⭐ Категорія товарівПістолет для туб, пакетів, ручний
⭐ Кількість товарів у наявності0
⭐ Найдешевший товар-
⭐ Найдорожчий товар-

Робота з клейовими та герметизувальними складами стає значно ефективніше, якщо купити пістолет для герметика. Характеристики цих засобів можуть бути різними, але їх набагато зручніше наносити за допомогою спеціального інструменту.

Якщо використовувати пістолет для герметика, якість та швидкість роботи суттєво підвищуються. Це відбувається завдяки тому, що конструкція інструменту забезпечує рівномірну подачу суміші, яка поставляється у тубах, та зручність її нанесення навіть на важкодоступні місця.

Догляд за цим інструментом дуже простий та не вимагає спеціальних матеріалів. Після експлуатації треба очистити сопло від залишків суміші. Якщо матеріал засох, можна використовувати побутовий розчинник.

Як вибрати пістолет для герметика

Вибрати пістолет для видавлювання герметика нескладно. У нашому магазині представлено безліч моделей. Конструкції повинні маркуватися згідно з розмірами картриджів, тому помилитися неможливо.

Вироби компанії Würth відрізняються особливою ергономічністю та досконалістю конструкції. З таким інструментом робота при здійсненні підприємницького побутового ремонту проводиться з високою якістю. Крім цього, можна швидко навчитися його використовувати на професійному рівні.

Корпус інструменту легкий, відмінно збалансований, підходить для різних туб матеріалів для герметизації. Простота заміни картриджа прискорює хід роботи, робить її більш ефективною.

При заправці картриджа у монтажний пістолет для герметика для побутового ремонту або інших робіт потрібно дотримуватися інструкції, адже встановлення картриджів для різних видів має свої особливості. У деяких картриджів потрібно відрізати наконечник.

Якщо суміш для герметизації розфасована не у жорстку тубу, а у гнучкий циліндричний пакет, то для такого матеріалу знадобиться спеціальний пістолет для герметика – ковбаса з закритим корпусом. 

Різноманітний дрібний побутовий ремонт найзручніше проводиться за допомогою виробів скелетного або трубчастого типу:

  • зручно закріплюються туби;
  • гарантований плавний хід; 
  • легко забезпечується потрібна подача матеріалу.

Німецький виробник Вюрт пропонує будь-які варіанти. Інструменти виробляються з якісних матеріалів, їх зручно використовувати з різними тубами, вони мають доступні ціни.

Для масштабного ремонту краще використовувати пневматичний або електричний інструмент. Характеристики потужності цієї продукції відмінно підходять для тривалої експлуатації.

Де купити пістолети для герметиків в Україні

Наша фірма забезпечує можливість купити в Україні пістолет для герметика на дуже вигідних для замовника умовах. На якісний пістолет для герметика ціни підтримуються на доступному рівні. Продукція компанії Würth відома відмінним співвідношенням ціни та якості. Завдяки ергономічним рукояткам та міцності фіксації туб ці вироби німецького виробника зручно використовувати для дрібних та великих робіт.

У нас можна замовити будь-які різновиди пістолетів:

  • механічні – подача здійснюється за рахунок мускульної сили;
  • електричні;
  • пневматичні;
  • скелетні;
  • трубчасті та інші інструменти.

У нашому магазині купити пістолет для нанесення герметика та іншу продукцію Wurth можна за доступними цінами та зі зручною доставкою, яка діє по всій території України.