Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн
Ласкаво просимо в Вюрт Україна Інформація для комерційних організацій

Герметик для кузова

Топ товарів, що купуються

Герметик для скла чорний Wurth 310 мл
Герметик для скла чорний Wurth 310 мл
(арт. 0890100043)

Універсальний герметик, який легко видаляється, не твердне і не підлягає фарбуванню. Формування п..

780 грн/шт
Є в наявності
⭐ Категорія товарівГерметик для кузова
⭐ Кількість товарів у наявності1
⭐ Найдешевший товар546 грн
⭐ Найдорожчий товар546 грн

Наша компанія займається продажем автомобільних запчастин, антикорозійних засобів та іншої хімічної продукції. Ми виступаємо дочірнім підприємствам відомого німецького концерну «Adolf Wurth GmbH & Co. KG», який по праву вважається лідером ринку автомобільних товарів. Пропонуємо недорого купити кузовний герметик для захисту деталей від вологи, надійної герметизації стиків кузовних елементів, монолітності болтових з'єднань. Кожен ущільнювач Wurth відповідає міжнародним стандартам і має високу якість.

Властивості складів для герметизації

В каталозі нашої компанії представлений великий асортимент продукції, тому кожен покупець зможе вибрати герметик кузовний для конкретної роботи. Високоякісні засоби мають набір корисних властивостей:

  • незначна усадка;
  • хороша еластичність;
  • максимальна адгезія;
  • можливість фарбування;
  • швидке висихання;
  • відсутність розтріскування;
  • міцна фіксація;
  • стійкість до температури і вологи.

Хороший герметик для кузова автомобіля з часом не втрачає первинні властивості і служить надійним ущільнювачем багато років. Після повної полімеризації засобу на обробленій поверхні її можна фарбувати в потрібний колір.

Різновиди герметиків

Кузов машини піддається серйозним навантаженням в процесі експлуатації. Тому автомобільний кузовний герметик повинен володіти еластичною структурою, щоб щільно заповнювати порожнину шва. Призначення будь-якого ущільнювача - забезпечити монолітність кузовному каркасу авто для більш високої міцності з'єднання. Ціна на кузовний герметик в нашому магазині найбільш приваблива. 

Продукція Wurth різниться за складом:

  • акриловий кузовний герметик - добре піддається фарбуванню і лакуванню, має високу здатність до зчеплення з поверхнею;
  • силіконовий герметик для кузова авто - характеризується міцністю і еластичністю, відмінно заповнює порожнину шва, щілини, мікротріщини;
  • поліуретановий ущільнювач - універсальний засіб, можна використовувати як шовний герметик для кузова, нечутливий до агресивних середовищ;
  • анаеробний засіб - підходить, щоб працювати з невеликими ушкодженнями кузова, обробкою пір, різьбових, фланцевих і болтових з'єднань;
  • бітумний склад - ефективний засіб для нанесення на днище кузова, добре захищає від вологи, пилу, ударів від гравію.

Перш ніж купити кузовний герметик, потрібно визначити вид виконуваної роботи - закладення швів і тріщин, з'єднання елементів, обробка зварювального шва і т.д. При виборі продукції потрібно орієнтуватися на те, який елемент кузова автомобіля має бути оброблений. Для днища потрібно використовувати більш міцну суміш з хорошими вологозахисними властивостями. Для усунення дрібних дефектів поверхні можна купити кузовний герметик для авто в тюбику у вигляді пасти. Засіб зручно видавлювати і отримувати акуратний тонкий шов.

Якщо у вас виникають складнощі з вибором товару, консультанти нашого магазину допоможуть підібрати підходящий герметик для різних цілей. Завдяки великому асортименту продукції наші покупці можуть придбати недорогий засіб за цілком доступною вартістю.