Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн
Ласкаво просимо в Вюрт Україна Інформація для комерційних організацій

Герметик акриловий 310мл, білий

Герметик акриловий 310мл, білий - фото №1

Герметик акриловий 310мл, білий

Акрил малярський
ГЕРМЕТИК-АКРІЛ.-MALER-БІЛИЙ-310мл

Номер товару 08921611
В наявності
Ціна:
133.2 грн/шт

Герметик акриловий 310мл, білий

Номер товару 08921611

133.2 грнБез ПДВ: 111 грн

Кількість

ОУ

x1 шт

Способи доставки

Самовивіз з Нової Пошти
За тарифами перевізника
Кур`єр Нової Пошти
За тарифами перевізника
Поштомати Нової Пошти (100% передплата)

Високоякісний акриловий герметик для герметизації внутрішніх вікон та інших внутрішніх та зовнішніх компенсаційних швів.

Герметик можна фарбувати/оштукатурювати, відмінна адгезія до більшості стандартних фарб та штукатурок

Через велику кількість складів фарб і лаків ми зазвичай рекомендуємо провести попередній тест, щоб виключити взаємодію. Застереження: Шви, повністю зафарбовані герметиком, мають тенденцію тріскатися при русі швів, оскільки нанесена фарба зазвичай поглинає менше розширення, ніж герметик .

  • Висока розтяжність
  • Широкий діапазон адгезії до багатьох поширених будівельних основ
  • Клас будівельних матеріалів B2 згідно DIN 4102
  • без силікону
  • Стійкість до старіння, атмосферних впливів та ультрафіолетового випромінювання
  • Без запаху

Наші продукти з печаткою EMICODE мають низький рівень викидів/низький вміст забруднюючих речовин.

Сповіщення

Не підходить для обробки будівельних швів згідно DIN 18540. Через велику кількість рецептур фарб і лаків ми завжди рекомендуємо проводити попередні випробування, щоб виключити взаємодію. оскільки нанесена фарба зазвичай поглинає менше розширення, ніж герметик. Швидкість схоплювання залежить від температури обробки, погодних умов і вологості основи. У холодну і сиру погоду це сильно затягується. На деревині, що містить дубильну кислоту, може відбутися знебарвлення.  У разі вертикальних швів зверніть увагу на дренажні властивості герметика. Може викликати корозію таких металів, як сталь, мідь та оцинковані поверхні.

Слід уникати стоячої води в акриловому шві, оскільки це може призвести до вимивання.

Акрил дуже нестабільний з точки зору поглинання та виділення води. Оскільки характеристики дифузії також змінюються через відмінності в адсорбції води в матеріалі, неможливо виміряти опір дифузії водяної пари (μ) і еквівалентну дифузії товщину повітряного шару (SD) відповідно до DIN EN 12572 на цьому матеріалі. матеріал. Значення 5000 — це середнє значення, яке ми отримали у тестах.

Не використовувати в контакті з попередньо стиснутими стрічками ущільнювачів.

Акрил малярний не підходить для склеювання або заповнення порожнин. Через велику кількість існуючих складів фарб та глазурі, особливо для фарб на основі алкідних смол та алюмінію з порошковим покриттям, необхідно проводити власні випробування.

Протестовано відповідно до EN 15651, частина 1.

  • Реакція на вогонь: клас E
  • Стабільність: ≤ 3 мм
  • Втрата обсягу: ≤ 25%
  • Розтяжність після занурення у воду (при 23°C), пластик: ≥ 100%
  • Міцність: Пройдено

EMICODE EC1plus: Дуже низький рівень викидів. Система класифікації EMICODE відрізняє сумісність будівельних матеріалів з навколишнім середовищем та здоров'ям. Продукти з найнижчим рівнем викидів мають маркування EC1plus.

Інформація про обробку являє собою рекомендації, засновані на наших тестах та досвіді; Перед кожним застосуванням необхідно проводити власні тести. У зв'язку з великою кількістю застосувань та умовами зберігання та обробки ми не несемо жодної відповідальності за конкретний результат обробки.  Оскільки наша безкоштовна служба підтримки клієнтів надає технічну інформацію або виступає як консультант, це робиться за винятком будь-якої відповідальності, якщо тільки консультація або інформація не є частиною нашого зобов'язання, узгодженого за контрактом обсягу послуг, або консультант діяв навмисно.  Ми гарантуємо незмінну якість нашої продукції, ми залишаємо за собою право на технічні зміни та подальший розвиток.

Написати відгук